Limaweb blog

Limaweb blog

Line 11 år

Pias indlægPosted by Pia 2012-08-26 20:34

Smukke, søde Line - nu 11 år. Billedet er snupset i dag med Lines eget kamera (Casio Exilim med 14,1 mega pixels), som er et dejligt, lille kamera. Og dejlig er også dagens hovedperson smiley!

Vi har ikke lavet særlig meget i dag. Jan og jeg har haft lidt tømmermænd efter en god fest hos Bitten og Kim i aftes, så der har ikke været energi til så meget. Men vi har selvfølgelig sørget for gaver til den unge dame, som har fået en lipgloss, hudplejeprodukter (man døjer nemlig lidt med uren hud) og en smart phone, som hun blev vildt glad for (tak til Allan for hjælpen med at skaffe den). Vi har så brugt noget tid på at få den op at køre (igen tak til Allan). I eftermiddag kørte vi ud til Dollerup Bakker, hvor vi mødtes med pigernes mormor og morfar, som gav en is. TAK for det smiley.
Line fik lov til at bestemme, hvad vi skulle have til aftensmad i dag, og hun valgte nogle lækre hvidløgsmarinerede oksebøffer fra slagteren. Vi fik ovnkartofler og ærter dertil - og pigerne delte en agurk fra mormors drivhus. MUMS! Jeg plejer jo ikke at kunne spise oksebøffer, men disse er så tynde, møre og LÆKRE!, at jeg godt kan spise dem - de smager virkelig godt. Og Jan er god til at grille dem!

Her kommer lige endnu et billede af Line, taget med Lines kamera for 14 dage siden, hvor vi havde fødselsdagsgæster i haven.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.