Limaweb blog

Limaweb blog

Efterårsferien 2012

Pias indlægPosted by Pia 2012-10-18 19:24
Begge piger fejrede fødselsdag for deres klasse sidste weekend; Marie havde besøg af 9 søde piger lørdag, og Line havde besøg af 10 søde (og store!) piger søndag. Begge hold kom fra 14 – 17, og der blev bagt en del kage til formålet. Jeg må dog indrømme, at jeg er overrasket over, at de 8-årige spiste mere kage end de 11-årige! Men de 11-årige (nogen af dem, i hvert fald) er altså nået dertil, hvor de tænker over, hvad – og hvor meget – de spiser... Både Marie og Line var meget tilfredse med deres fødselsdage.

Mandag formiddag blev Marie hentet af Bedstemor og Bedstefar, som forinden også havde hentet Nina og Casper hos Simon og Stine. Alle vores tre yngste skulle på ferie sammen hos bedsteforældrene i Herning – og Marie glædede sig! Line tog en slapper hjemme, mens Jan sov, og jeg var på arbejde. Tirsdag var Line med Simon, Stine og Laura i Legoland – hun blev endda hentet tidlig morgen, så hun kunne spise morgenmad sammen med dem; rigtig english breakfast med bacon, egg, beans etc. Turen til Legoland var en succes. Vi siger TAK til Simon og Stine, fordi I tog Line med smiley.

Onsdag hyggede Line med Mathilde, og onsdag eftermiddag kom bedsteforældrene hjem med Marie. De havde Laura med, for nu var det blevet Line og Lauras tur til at komme på ferie hos Bedstemor og Bedstefar. Vi spiste aftensmad sammen, hvorefter bedsteforældrene, Line og Laura drog af sted mod Herning. Marie havde haft en dejlig ferie sammen med Nina og Casper; de havde leget godt sammen, været på skovtur, genbrugstur og på tur til Herning Centret. Marie og jeg faldt i søvn sammen på sofaen i aftes, dejligt.

Jeg har først fået ferie i dag, har hygget sammen med Marie i dag. Vi har slappet helt af. I morgen skal Marie hygge med Mormor og Morfar, og jeg skal gøre klar til Maries fødselsdagsgæster, som kommer på lørdag, hvor Marie fylder 8 (som tiden dog går!). Jan, Marie og jeg tager i svømmehallen lørdag formiddag – og dét glæder Marie sig til! Hun glæder sig naturligvis også til gæster og gaver smiley. Denne gang har vi inviteret på aftensmad, og Marie har bestilt en ret med brun sovs, som skal skovles ind med franske kartofler smiley. Farfar og Margrethe kan desværre ikke komme, da de skal flytte Oldemor på plejehjem i weekenden. Oldemor er nu blevet så dement, at hun ikke længere kan bo i egen bolig.

Søndag skal der ryddes op, laves lektier (hvis der er nogen), og gøres klar til Tilo, som vi skal hente på tirsdag. Han er en dværgpuddel. Vi glæder og rigtig meget til at få hund i huset igen! Jeg har fået lavet hundetegn til Tilo, og da jeg viste det til Marie, blev hun rigtig ked af det, græd og sagde, at hun savner Fixe – og det gør jeg også. Han var bare så kær! Men nu starter et nyt kapitel med Tilo, og det glæder vi os til. Det bliver så dejligt smiley. Jeg holder ”barsel” onsdag til fredag i næste uge, og Jan har taget fri primo uge 44. Det betyder, at vi har 1 uges indkøring med Tilo, som vi køber af en dame, som er hundetræner, og hun fortæller, at hvalpene er næsten renlige, når de flytter hjemmefra.

Her er Tilo. Er han ikke bare sød?! Og er den kommende fødselar ikke bare køn og dejlig?!!? Der er flere billeder i Tilos galleri smiley.  • Comments(0)//www.limaweb.dk/#post118