Limaweb blog

Limaweb blog

Hvalpebesøg 3 (bl.a.)

Pias indlægPosted by Pia 2012-07-03 23:03
Fredag d. 29. juni besøgte vi igen vores lille Fixe-mand – og hold da op, hvor var der sket meget, siden sidst vi var der. Der var ikke længere noget med at være usikker på benene, tværtimod; Fixe og lillebror, Russi, piskede simpelthen rundt i både stue og have. Og det var faktisk slet ikke spor let at tage billeder af de aktive hvalpe, for de stod ikke stille ret længe af gangen. Men de blev da trætte indimellem og havde brug for hvile. Vi blev et par timer og fik alle nusset lidt med Fixe – og da vi skulle afsted, havde vi helt vildt meget lyst til at tage ham med, men der var jo lige endnu en uge til Jans og min ferie. I dag er det tirsdag - og der er nu kun 4 dage, til vi henter ham, og VI GLÆDER OS!!!!

I dag har vi haft besøg af Kim og fætter Anton, som er på ferie i Jylland. Det var rigtig hyggeligt; vi grillede kød og pølser, serverede kartoffel- og pastasalat og ærter (friske, i bælg. Børnene elsker at ”ordne” dem ved bordet). Til dessert en frugtsalat af jordbær, blommer og kirsebær, is og Oreo(agtige) kiks dertil. Stor succes smiley. I fredags, da vi kørte fra kennelen, lavede vi pit stop hos Farfar og Margrethe, hvor vi spiste vores aftensmad. Susanne, Kim og Anton var der også, så ungerne har fået set hinanden et par gange inden for kort tid. Skønt smiley. Susanne måtte dog hjem til Malmø i søndags, da hun skulle arbejde.


Sct. Hans (vores 11-års bryllupsdag, lørdag d. 23. juni) holdt vi, som sidste år, på rideskolen. Line deltog også i år i ringridningskonkurrencen. Hun red på Tulle, og det gik rigtig godt; hun tog 4 af 6 ringe og førte faktisk gennem hele konkurrencen, men blev overhalet i finalen – ÆV! Men vi er meget stolte af hende – hun klarede det SÅ FLOT! Simon, Stine, Laura, Casper og Nina var der også. Og Maries klassekammerat, Marthine, med familie. Efter ringridning blev der grillet, derefter bål – og det var faktisk tørvejr indtil kl. ca. 21.45, hvor vi alligevel var på vej hjem. Rigtig hyggelig aften!

Line har sidst i juni været til prøvetime i ridebanespringning, og det var hun vildt med (big surprice...), så efter sommerferien skifter hun dressuren ud med spring og skal så gå om torsdagen (og ikke tirsdag som tidligere). Det betyder også, at vi ikke længere kan hjælpe Camilla med at komme til ridning, men Camilla og hendes forældre er glade for den tid, hvor vi har kunnet hjælpes ad. Vi vidste godt, at det var på lånt tid, at pigernes interesser ville ændre sig – og den tid er så kommet nu. Line har sagt farvel til kammeraterne på tirsdagsholdet – også Mathilde, men hende leger Line rigtig tit med i weekenden, så det er jo ikke farvel ”for evigt”.

Marie rykker efter sommerferien også på et andet spejderhold; fra mikro til mini – og de skal også mødes om torsdagen... Vi skal lige have fundet ud af, hvordan vi løser dén logistiske udfordring! Marie er rigtig glad for at gå til spejder og skal med på oprykkerturen i august (1 overnatning).

I lørdags var Jan og jeg (og Marlene, Morten og en hel masse andre) til fødselsdagsfest hos Annemette og André, som begge fylder 40 i år. Det var en rigtig god fest – og de var bare snyde-heldige med vejret! Det var en fantastisk mild aften (da vinden lagde sig), og det var bare perfekt til teltfest, grill og bål i haven. TAK for en sjov aften smiley.

Simon og Stine hentede i mandags deres hundehvalp; en dejlig, hvid schæfer, som hedder Ganton, og vi glæder os til at hilse på ham! Det bliver sjovt at se vores to hvalpebasser lege sammen.

Line og Marie har fået skoleferie nu; Line har hygget hjemme de sidste to dage, Marie har været i SFO, men i morgen kører de i sommerhus med deres søde morforældre. De kommer hjem senest på fredag – for lørdag morgen kører vi afsted til kennelen for at hente vores kære hvalpevaps smiley. Der er 4 DAGE TIL - men ... hvem tæller? smiley

  • Comments(0)//www.limaweb.dk/#post108