Limaweb blog

Limaweb blog

Hvalpebesøg 2

Pias indlægPosted by Pia 2012-06-07 17:09
I lørdags (2. juni) besøgte vi igen Kennel Yorkieland's. Det var sjovt og skønt at se de tre små hvalpe igen, og Line og Marie (og også Jan og jeg) fik nusset lidt med både hvalpe og voksne hunde smiley

Lene havde fået styr på, hvilken hvalp, der skal være vores - og han var sjov! En rigtig lille vildbasse, der havde opdaget, at han kunne gø. For hvert bjæf blev han nærmest større og større og blev mere og mere modig. Det så faktisk ud, som om han tænkte "jeg er en farlig, FARLIG LØVE!". Men efter lidt leg, blev hvalpene trætte og skulle sove lidt. Det passede meget godt med, at vi (mennesker) så kunne spise mine medbragte boller (den dovne bagers boller, denne gang tilsat både hør- og sesamfrø). De hvalpene vågnede igen, fik de lidt mælk ved hundemor Cindy - og så var der ellers gang i dem igen; de legede med bolde og hinanden. SÅ KÆRT!I dag er det d. 7. juni, og vi skal hente vores Fixe d. 7. juli. Nedtællingen er i gang! smiley I går kørte Marie og jeg ud til dyrlægen; vi fik bestilt tid til mandag d. 9. juli, hvor Fixe skal have en vaccine (12 uger). Vi fik en tægetang med hjem (dem er der vist mange af i år - tæger, altså) og en brochure på klinikkens hvalpekursus, som vi allerede skal i gang med i sommerferien.

I dag har jeg købt bladet Vi med Hund, hvori kan læses om yorkshire terrieren. Vi har fået en manual med hjem fra kennelen, manualen skal læses inden vi henter Fixe smiley. Og jeg skal have købt en masse yorkie must-haves, inden vi henter ham hjem.

Næste besøg hos Fixe og co. er fredag d. 29. juni - og derfra er der kun 1 uge, til han skal bo hos os. UHA, HVOR VI GLÆDER OS!

  • Comments(0)//www.limaweb.dk/#post107