Melonbøf & kartoffelmus

Melonbøf & kartoffelmus

... noget mad ...

Mad skal der til
- og mad kan vi li'!

Bønnesalat

Salater & andet tilbehørPosted by Pia Wed, July 24, 2013 23:38:22
Denne salat er intet mindre end FANTASTISK!

Bønnesalat (4 personer):
250 g grønne bønner koges "al dente". Jeg køber frosne bønner og lader dem tø op.
1 rødløg
100 g feta
50 g mandler

Marinade:
2 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamico, mørk
1 spsk. akaciehonning
1 fed hvidløg

Fremgangsmåde:
Marinaden røres sammen.

Bønnerne koges i ca. 3 minutter, drypper af og lægges med det samme i bunden af salatfadet.

De hakkede, smuttede mandler og fetaost i tern drysses over. Øverst fordeles 1 - 2 rødløg (afhængig af størrelsen), der er skåret i små tern.

Marinaden hældes over, og salaten er faktisk klar til at blive spist, men er bedst efter at have trukket et par timer.


Kilde:
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=8941